Twinkle Babyshop


twinkle babyshop

Natasja de Jong kwam in 2001 naar Zwitserland, omdat ze daar haar beroep als specialist op het gebied van ICT- toepassingen in het Onderwijs / Trainer niet kon uitvoeren , door de gecompliceerde Zwitserse Diploma-erkenning.

Na de geboorte van haar dochter maakte zijvan de nood een deugd.

Tijdens haar zwangerschap ontdekte ze namelijk dat er maar weinig echt leuke, praktische en hippe babyprodukten in Zwitserland te verkrijgen waren en door het IT en Internetervaring kwam ze op het idee een online winkel te starten. Drie Maanden na de geboorte van haar dochter schreef ze zich in bij de Zwitserse Kamer van Koophandel en Twinkle Babyshop was in 2004 geboren. Twinkle Babyshop verkoopt grotendeels Hollandse, Belgische en Amerikaanse babyprodukten waaronder meubels (Planet Little, Alta meubelen) tot Kinderwagens (Bugaboo, Easywalker en Joolz) alsmede ook babykamer dekoratie (Room Seven) en kleding.

Als een van de eerste echte Webshops en Online Babyshops heeft Twinkle Babyshop een forse groei doorgemaakt en kwam daar in 2007 een „echte“ winkel in de stad Bern bij.

Inmiddels heeft Twinkle Babyshop nog een zusje gekregen in de vorm van de Babygeschenken winkel Babyeschenk.ch. Dank zij de vele online en offline retailervaring (in het bijzonder de combinatie daarvan) werkt ze inmiddels ook als adviseur voor online Shops en voor bedrijven die een bakstenen winkel hebben en een online winkel willen gaan starten. Daarnaast kan ze u ook behulpzaam zijn als u een winkel in Zwitserland wilt gaan starten of vragen heeft rondom import en distributie.

Websites: http://www.twinkle.chhttp://www.babygeschenk.chhttp://www.babylifestyle.athttp://www.babysite.ch
Sommer Öffnungszeiten ab 1. Juli
Unsere Berner Laden Sommer Öffnungszeiten sind:

Montag: geschlossen
Dienstag: geschlossen
Mittwoch: geschlossen
Donnerstag: 10.00 – 17.00 (Durchgehend)
Freitag: 10.00 – 17.00 (Durchgehend)
Samstag: 10.00 – 17.00 (Durchgehend)

Online 24/7 geöffnet

2 gedachten over “Twinkle Babyshop

  1. Ik zou erg graag in contact komen met Natasja de Jong. Aankomend jaar wil ik graag als zelfstandig ondernemer beginnen in Zwitserland. Ben hier al twee jaar woonachtig en werk als Personal trainer op dit moment. Ik heb erg veel vragen.

    Ik hoop van u te horen.

    Niels Reichwein

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s